LipoStanol+®  - натурална хранителна добавка

logo-naturalen-product

 

Описание на продукта

*Предназначение

Основното свойство е да намали нивата на лошия LDL холестерол, като по този начин активно предпазва здравето на артериите. Блокираният холестерол се изхвърля от тялото с остатъка от храната. Освен това фитостеролите подпомагат естествената защита срещу вредни външни въздействия и имат мощен противовъзпалителен ефект. Консумирането на 2.0–3.0 г растителни стероли на ден понижава нивата на LDL холестерол в организма ни с 8-17%.

 

*Състав

LipoStanol+®  /ЛипоСтанол+/ представлява неестерифицирани свободни фитостероли, които лесно се разтварят и във водна и във маслена  среда и чрез улесняване на доброто диспергиране в чревният тракт засилват хипохолестеролемичният ефект.

 Терминът фитостероли покрива растителните стероли и растителните станоли. Растителните стероли са натурални вещества, присъстващи в храненето, като миноритарна съставка на растителните масла. Растителните станоли, които съществуват в природата доста по-малко от растителните стероли, са хидрогенирани съставки на съответните растителни стероли.

*Указания за употреба

Съдържанието на сашето се изсипва в чаша с вода, без значение дали е топла или студена, разбърква се добре и се изпива.

*Дозировка

Препоръчителната дневна доза на LipoStanol+® е едно саше на ден отговаряща на 2 г свободни растителни стероли и станоли.

Максималният ефект се проявява след 8 седмици редовна употреба.

 *Съхранение

Продуктът се съхранява в оригинална опаковка на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, при температура до 25˚С. Трябва да бъде недостъпен за деца.

Новини

  • 1
  • 2

Мнения на потребители

  • Боян Георгиев
  • Иван Чолаков

Няколко години бях с наднормено тегло и логично нивата ми на холестерол станаха опасно високи. Постепенно обаче започнаха да се

Още...

Имах сериозни проблеми с високи нива на лош холестерол. Търсих безуспешно решение няколко месеца докато не попаднах на Липостанол+. Продукта

Още...

Мнения на специалисти

  • д-р Портарска
  • д-р Петрова
  • д-р Филипова

Имам проследени десетки случаи на пациенти със завишени норми на холестерол, на които съм изписвала хранителната добавка ЛИПОСТАНОЛ+.

Още...

Все повече хора идват при мен със завишени нива на холестерол. Започнах да им препоръчвам да се възползват от продукта

Още...

Работя с Липостанол+ от няколко месеца и съм много довлна от резултатите. При всички пациенти приемали продукта редовно се забелязва

Още...